torstai 17. marraskuuta 2011

VKL, ja siitä eteenpäin

Kirjoitin jutun alunperin jo maanantaina, mutta sain tänään niin kivan palautteen blogista, että oli taas ryhdistäydyttävä näiden postausten suhteen.


Kipossa kävin viime vkl:nä, mutta olen taas menossa torstaina, siis tänään, juuri tulossa sieltä. Vien sinne ihmisiä mielelläni, nautin itsekin. Ja herkulliset kuvat sopii blogiin aina! Teimme kerrankin kuten kuuluu ja nautimme jälkiruoan ennen pääpalaa. Kiposta nimittäin suunnin kurssin kohti Punavuoren rehellistä merimies-lähiö ravintolaa, Old Anchoria. Keskustassa nälän tai janon yllättäessä, muistakaa tämä nimi! Osoite Pursimiehenkatu 16!

Viikonloppuna nautimme me serkut kundikaveriemme kanssa toistemme seurasta. Yksi seurapeleistä ei niin pitäväkin taipui viheltelemään lauluja Graniumissa, selittämään sanoja Aliaksessa ja arvuuttamaan kuvia kolmannessa pelissä.

Lauantaina tupareissa ehdin ihmetellä nykyasuntokannan melkein hervottoman isoja kylpyhuoneita, mutta mukavia pohjaratkaisuja ja valtaviakin parvekkeita. ASP-tilihän tässä pitäisi avata, kun vielä ehtii, vaikken itse vielä velkaa haluakaan ottaa. Kaikki ovet jos haluaa pitää auki, olisi ASP fiksu ratkaisu. Lähestyvistä pyöreän vuoden synttäreistä huolimatta ei tosin vakaa elämä ja asuntolaina kiehdo. Outoa?

Nyt istun bussissa ja pian saunassa, keskitytään taas hetkeen. Tulevaisuuskin on toivottavasti monta hetkeä, nautittavaa momenttia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

täytyypä kokeilla niin jugurttijäädykettä että merimieskapakkaa jos siellä kerran on hyvää ruokaa, kiitos vinkistä...