torstai 24. marraskuuta 2011

Se tuli ja se meni

Sain siis uuden sängyn eilen illalla kahden rivakan kundin kantamana. Ensivaikutelma oli oikein staili, mutta ensimmäinen yö ihan hirveä. Nukuin kuin kovan pilven päällä tuntien kaikki petauspatjan kuhmurat, ja kääntyessäni kyljelleni käsivarteni puutuivat. Heräsin vielä alaselkä ihan pirun kipeänä ja päättelin, että minulle oli myyty aivan liian kova sänky. Stockan taivallisen palvelun ansiosta tämän tilalle on nyt tulossa keskivahvuinen versio, sitä odotellessa makoilen vanhalla matressillani. Ehdin kuitenkin innoissani kuvata uutta patjaa, muhkealta näyttää...

 

Tämän episodin jälkeen rauhoituin sitten parin päivän lomalle. Käytiin just saunassa ja siemailen tässä toista siideriä, joka maistuu niin hyvälle näin torstai-iltana. Ei tarvitse miettiä yhtenä iltana myöhään muotoilemaani "runoa"

Soitin muuten vaan,
menen vasta nukkumaan...
Herätys pelottaa jo, siintää silmissä aamuaurinko.


Huomenna auringon noustua olis sit tarkoitus lähteä katsastamaan sohvia lähiseudun sisustusliikeisiin, ja miksei kylpyhuoneen mattoa, tv-tasoa ja muutamaa viherkasvia myös. Katsotaan mitä huomenna saan aikaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

varmaan kunnon sänky, osuva runo, hyvä ....